![]() |
O zwierzętach! - Wersja do druku +- Forum PixelStudio (http://www.forum.pixelstudio.com.pl) +-- Dział: Inne (/forum-18.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-19.html) +--- Wątek: O zwierzętach! (/thread-14.html) |
O zwierzętach! - ambafatima - 01-28-2013 10:08 PM I rzuczek jako ikona posta ![]() Lubicie zwierzęta? Macie jakieś w domu? Może macie gospodarstwo? Ja kocham ponad wszystko psy i świnki morskie ![]() RE: O zwierzętach! - Poducha - 01-28-2013 10:31 PM mam zwierzatko, wlasnie pieska, a nawet dwa! mialam kota zanim odnalazlam swoje prawdziwe powolanie - psy ;p RE: O zwierzętach! - Elle - 02-07-2013 10:17 PM Ja za to za psami nie przepadam, tzn. sama nie chcialabym mieć, ale jak ktoś znajomy ma, to chętnie się pobawię. ![]() ![]() RE: O zwierzętach! - Kryzysowa - 02-07-2013 11:36 PM Kocham i psy i koty. A w domu mam... króliczka. ![]() ![]() RE: O zwierzętach! - Hawajka - 02-10-2013 01:33 PM Ja niestety nigdy zwierzątka nie mialam i zapewne już się na nie nie zdecyduję. Trzymanie stworka w mieszkaniu wymaga ciągłego sprzątania,a pracując to niekoniecznie ma się na to czas. RE: O zwierzętach! - Nożyczka - 02-26-2013 06:55 PM Ja mieszkam w domu jednorodzinnym, mam 2 psy, ale one mieszkają w budach na podwórku i dobrze. Nie jestem jakąś wielbicielką zwierząt, pies potrzebny jak się ma podwórko i to tyle |