|
Początki - Wersja do druku +- Forum PixelStudio (http://www.forum.pixelstudio.com.pl) +-- Dział: Kadry (/forum-10.html) +--- Dział: Zakładanie firmy (/forum-11.html) +--- Wątek: Początki (/thread-3.html) |
Początki - Poducha - 01-28-2013 09:28 PM Jak zaczynac w tworzeniu firmy? gdzie zglosic i za co się zabrać? Może ktoś z was juz zakladal firmę? RE: Początki - Elle - 02-07-2013 11:15 PM Chyba przede wszystkim trzeba pomyśleć, czy nasz pomysł jest opłacalny, czy jest zapotrzebowanie na nasze usługi, czy są pieniądze, które mogą pomóc w rozkręceniu się firmy. Z tego co wiem, to trzeba się zarejestrować w Urzędzie miasta.
RE: Początki - Hawajka - 02-10-2013 01:07 PM Najważniejsze to dobry biznes plan I faktycznie Urząd miasta to pierwsze miejsce,które trzeba odwiedzić. Wiem,że obecnie można nawet znaleźć w internecie formularze,po których wypełnieniu sklada sie jednocześnie wnioski do kilku instytucji. Można zaoszczędzić czas na chodzenie i dopytywanie
RE: Początki - Nożyczka - 02-26-2013 06:23 PM Mnie się wydaje, że najtrudniejsze i najbardziej uciążliwe są własnie te początkowe formalności, jak się je pokona, to już łatwiej |