|
Na co wydajecie pieniądze? - Wersja do druku +- Forum PixelStudio (http://www.forum.pixelstudio.com.pl) +-- Dział: Kadry (/forum-10.html) +--- Dział: Pozostałe (/forum-17.html) +--- Wątek: Na co wydajecie pieniądze? (/thread-31.html) |
Na co wydajecie pieniądze? - Kryzysowa - 02-02-2013 12:17 AM Poza oczywistymi rzeczami, jak czynsz, jedzenie. ;-) Kupujecie książki, wydajecie na ubrania, a może na coś odkładacie? RE: Na co wydajecie pieniądze? - Elle - 02-07-2013 10:18 PM Oj, ja w oszczędzaniu nie jestem dobra. Często sama nawet nie wiem, na co właściwie tracę. Ubrania kupuję, ale też jakoś niespecjalnie często. No chyba najwięcej pieniędzy wydaję na kino i teatr.
RE: Na co wydajecie pieniądze? - Kryzysowa - 02-07-2013 11:43 PM Ja za to nalogowo kupuje ksiazki. Najgorsze, ze pomalu nie mam gdzie ich trzymac. Te niepotrzebne sprzedaje na allegro, ale to wymaga troche czasu. RE: Na co wydajecie pieniądze? - Hawajka - 02-10-2013 01:24 PM Ja najczęściej jak mam nadwyżkę pieniędzy w portfelu to odwiedzam cukiernię Lubię probowac nowych specjałów,ale niestety moja figura na tym cierpi
RE: Na co wydajecie pieniądze? - Nożyczka - 02-26-2013 07:49 PM Nieczęsto miewam nadwyżki finansowe, ale jak już się pojawiają to z wiekiem coraz bardziej skąpa się robię i lepiej potrafię je na coś oszczędzac, tyle, że lubię miec konkretny cel tych oszczędności |