|
ocena cv - Wersja do druku +- Forum PixelStudio (http://www.forum.pixelstudio.com.pl) +-- Dział: Kadry (/forum-10.html) +--- Dział: Zatrudnianie i zwalnianie (/forum-12.html) +--- Wątek: ocena cv (/thread-6.html) |
ocena cv - Poducha - 01-28-2013 09:33 PM jak oceniac cv? od razu bedzie to temat dla tych ktorzy pisza cv aby wiedzieli co maja robic
RE: ocena cv - Elle - 02-07-2013 10:34 PM Z tego co słyszałam, to źle przyjmowane są błędy, niewyraźne zdjęcia albo zdjęcia w bikini (słyszałam o takim przypadku!), poza tym zawyżanie swoich umiejętności, np. angielski bardzo dobry, a potem wychodzi, jaki ten angielski naprawdę jest.
RE: ocena cv - Hawajka - 02-10-2013 01:26 PM I najważniejsze,żeby to nie było typowe oklepane cv. Gdzie widać,że ktoś ściągnął szablon z internetu i tylko zmienił dane na swoje. Podobno duże znaczenie mają zainteresowania! Pracodawca widzi wtedy ,że osoba jest kreatywna i nie siedzi w domu z założonymi rękoma. Moja znajoma dostała pracę,bo jej zainteresowaniem było żeglarstwo-a sie okazało,że sam pracodawca tez lubi pływać
|