Forum PixelStudio
Chwilówki Katowice - Wersja do druku

+- Forum PixelStudio (http://www.forum.pixelstudio.com.pl)
+-- Dział: Inne (/forum-18.html)
+--- Dział: O wszystkim (/forum-19.html)
+--- Wątek: Chwilówki Katowice (/thread-68.html)

Chwilówki Katowice - Kusment - 03-21-2017 10:46 PM

Witajcie! Szukam dobrej chwilówki Katowice. Mógłby ktoś polecić jakąś uznaną firmę pożyczkową?

RE: Chwilówki Katowice - Anep - 03-21-2017 11:13 PM

Zawsze gdy pada to pytanie, mam gotową odpowiedź. Z czystym sumieniem mogę Ci polecić dwie firmy pożyczkowe udzielające chwilówek. Pierwsza z nich to Vivus, a druga NetCredit. Kolejność przypadkowa. Dlaczego akurat te chwilówki są moim zdaniem OK? Mają najniższe oprocentowanie, prowizje i koszty okołopożyczkowe, jeśli chodzi o podobne firmy pożyczkowe. Ponadto, jak większość z chwilówek udzielają pierwszych pożyczek dla nowych klientów zupełnie za darmo. W tych chwilówkach krótko też czeka się na decyzję w sprawie udzielenia pożyczki.

RE: Chwilówki Katowice - Tescu - 04-18-2017 10:17 AM

Porównanie pożyczek, a w tym przypadku chwilówek, nigdy nie należy do najprostszych zadań. Wydaje mi się, że zawsze będzie sporo subiektywnych opinii w takich sprawach. Teoretycznie łatwo można określić, która chwilówka ma najlepszą propozycję pod względem kosztów okołopożyczkowych. Według mnie ważna jest również jednak obsługa, ilość formalności, czas oczekiwania na decyzję w sprawie udzielenia pożyczki czy nawet czas wypłaty przyznanej kwoty na konto w banku. Według mnie w tych wszystkich kwestiach najlepszy jest zdecydowanie Vivus, choć na pewno ktoś znajdzie tańszą chwilówkę, jeśli się wysili.